تاریخ :۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
بهترین راه های مبارزه با بوی بد دهان

بهترین راه های مبارزه با بوی بد دهان

  • بهترین راه های مبارزه با بوی بد دهان

    غذاهای محتوی سیر و پیاز بی نهایت خوشمزه هستند اما  موجب بوی بد دهان می شوند و این مشکل بسیاری از افراد است که راهی برای بر طرف کردن آن نمی دانند. در این جور مواقع چه باید کرد؟
    زمانیکه با خوردن غذاهایی حاوی سیر پیاز یا ادویه کاری دهان بدبو می شود، باید از خوشبو کننده های دهان استفاده کرد و البته این کار را به کرات انجام داد. یعنی تقریبا هر نیم تا یک ساعت یک بار تا زمانی که ماده غذایی مقصر از جریان خون پاک شود که معمولا این روند حدود ۲۴ ساعت به طول می انجامد. در این میان مسواک زدن هم کمک میکند. اما نمی توان مسواک را همیشه در دهان نگه داشت. یکی از بهترین راه های مبارزه با بوی بد دهان خوردن بعضی خوراکیها پس از غذاهای بودار است.

    راه های مبارزه با بوی بد دهان

    راه های مبارزه با بوی بد دهان

    خوراکیهای برطرف کننده بوی سیر

    این فهرستی از موادغذایی است که می تواند به شما کمک کند تا بر این مشکل خودتان غلبه کنید:

    ۱- لیمو خوردن

    یک قاچ لیمو معجزه میکند. می توانید از لیمو به عنوان چاشنی غذا استفاده کنید یا حتی به لیوان آب خود مقداری آب لیموی تازه بیفزایید. آب نباتهای لیمویی نیز همان خاصیت را دارند با این مزیت که همیشه می توانید با خود همراه داشته باشید.

    ۲- جعفری

    جعفری یا سایر چاشنی های سبز وقتی در رستوران پاستای سیر یا همبرگر پر پیاز سفارش می دهید کنار غذای اصلی چند برگ جعفری می گذارند که در عین تزیین ظرف غذا، بوی بد دهان ناشی از سیر و پیاز نیز رفع شود. جویدن برگ های تازه جعفری موجب آزادسازی روغن های آن شود که حس تازگی به دهان می دهد. ریحان و رزماری ا(کلیل کوهی) اثری مشابه دارند.

    ۳- سیب، گلابی و هویج

    سیب، گلابی و هویج دارای فیبر زیادی هستند که جویدن آنها باعث ترشح بیشتر بزاق دهان شده مانند یک اسکراب دهان را تمیز کند.

    جشنواره پاییزه
    جشنواره فروش بذر های خاص و کمیاب با بیش از ۱۲۰۰ رقم تنوع
    همین الآن خرید کنید

    ۴- ادویه

    ادویه های قابل جویدن مانند تخم انیسون (بادیان رومی)، هل، گشنیز یا رازیانه را به راحتی می توانید از عطاری محل خود تهیه کنید. به میزان مساوی از هر یک داخل یک کاسه دردار بریزید و روی میز غذاخوری کنار نمک و فلفل بگذارید. جویدن فقط چند دانه باعث تازه و خوشبو شدن دهان خصوصا پس از صرف غذای حاوی ادویه کاری یا نوشیدن قهوه می شود.

    ۵- نعناع یا چوب دارچین

    برگ نعناع یا چوب دارچین هر یک از این دو طعم بوی شبه گوگردی پیاز و سیر را رفع می کند. علاوه بر آن وجود یک سری روغن های اساسی در دارچین با نوعی میکروب دهانی مبارزه می کند. آدامس های نعناعی یا دارچینی تأثیری مشابه دارد. پیاله ای پر از میوه با سس ماست نوش جان کنید تا دیگر نگران بوی بد دهان خود
    نباشید.

    منبع: کتاب پیش به سوی سلامتی، درمان با گیاهان داروئی، فاطمه فرتوش، انتشارات کاکتوس، ۱۳۹۲

    امتیاز شما به این مقاله چقدره؟

    میانگین امتیازات ۵ از ۵

    اشتراک‌گذاری

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *