تاریخ :۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
سبزی-خوردن-درهم

سبزی خوردن را درهم بخورید

  • سبزی خوردن را درهم بخورید

    فواید سبزی خوردن

    سبزی خوردن باعث تحریک اشتها می شود و با دارا بودن انواع ویتامین ها و مواد معدنی برای سلامت مفید است. با توجه به این که هر گیاه املاح و ویتامین خاص خود را دارد، باید توجه داشت که مصرف نوع خاصی از آن باعث ورود پتاسیم، آهن، روی، منگنز یا ویتامین C بیشتری به بدن می شود و در نتیجه تمامی مواد مورد نیاز و ضروری با خوردن  یک نوع سبزی دریافت نخواهد شد بنابراین مصرف مخلوط سبزی خوردن به عنوان یک عادت غذایی مناسب توصیه می شود. سبزی خوردن Vegetable را درهم بخورید.

    تمام این نوع از گیاهان معطر یا اسانس دار مانند ریحان، نعناع، مرزه و … در چهار خاصیت مشترک هستند: ضد نفخ، ضد درد، ضد اسپاسم و ضد میکروب. اما جدا از این خواص مشترک، هر کدامشان ویژگی های خاص خودشان را دارند.

    سبزی خوردن را درهم بخورید۱

    فواید سبزی خوردن

    چه سبزی خوردن هایی را درهم بخوریم

    سبزی تره

    طبیعتی گرم و تر دارد. ملین است. ضد ترشی معده، خنثی کننده اسید معده و تقویت کننده قوه باء می باشد. دارای مقدار قابل توجهی آهن می باشد. تا حدی قادر است بیماری آسم را تسکین دهد. در جلوگیری از بروز بیماری های قلبی نقش دارد و برای بهبود بواسیر هم به کار می رود. با افزودن تره به غذاهایی مثل گوشت و ماهی می توان بوی بد آن را کاهش داد.

    سبزی مرزه

    از خانواده نعناع است که بوی خیلی نافذی دارد. ضد ویروس تبخال است ضد اسپاسم، ضد درد، ضد نفخ است، خواب آور، ضد التهاب و آماس و مسکن درد دندان است. در کتاب قانون ابن سینا ذکر شده که ترخون دارای نیروی مخدر ضعیف است. خوردن ترخون برای زخم ها و جوش های دهان و دندان نیز مفید است .مرزه که بوی تند و تیزی دارد ، دارای خاصیت ضد میکروبی فوق العاده ای است. مرزه تعریق بدن را کنترل می کند و به همین دلیل به عنوان گیاه ضد تشنگی برای افراد مبتلا به مرض قند تجویز می شود. مرزه ضد تبخال، ضد انگل، خلط آور و تقویت کننده معده است.

    ترب قرمز

    طبیعتی گرم دارد. برگش بادها را دور می کند، قسمت میانی اش پیشاب را به جریان می اندازد و انتهای آن بلغم را از میان می برد.

    سبزی خوردن را درهم بخورید۳

    سبزی خوردن ترب

    ترخون

    سبزی خوردن ترخون طبیعتی گرم دارد. از خانواده کاسنی است و سرشار از کلسیم، فسفر ، آهن، سدیم و پتاسیم است. خواب آور، ضد التهاب و مسکن درد دندان است و برای زخم های دهان مفید است. ترخون نیروی مخدر ضعیفی دارد و به همین دلیل مسکن است. دهان را خوشبو، هضم غدا را آسان و هوش را زیاد می کند. قوه باء را ضعیف می کند.

    سبزی خوردن را درهم بخورید

     تره تیزک

    باز کننده انسداد کبد و طحال و پاک کننده بدن از رطوبت لزج (چسبنده و کشدار) و نیز تحلیل برنده ی بادهای بدن می باشد. همچنین تره تیزک مدر بوده و تولید کننده مایع جنسی و محرک نیروی جنسی نیز می باشد و مصرف ناشتای آن بوی بد زیر بغل را رفع می کند. در احادیث آمده که خوردن آن در شب مضر بوده و موجب جذام و برص می شود.

    جشنواره پاییزه
    جشنواره فروش بذر های خاص و کمیاب با بیش از ۱۲۰۰ رقم تنوع
    همین الآن خرید کنید

    شوید

    سبزی شوید تحلیل برنده و نضج دهنده اخلاط، بازکننده انسداد، اشتها آور و مدر می باشد. برای تنگی نفس و امراض بلغمی سینه و معده، سکسکه، ضعف معده و کبد و طحال سنگ کلیه و مثانه، کولیت، درد مفاصل سرد، درد قاعدگی و بیماری های تناسلی مفید است. آشامیدن آب آن با عسل جهت رفع مسموم تحریک استفراغ، اخراج اخلاط غلیظ از معده مفید است. زیاد خوردن آن باعث ضعف مغز، چشم، معده، کلیه، مثانه و نیروی جنسی می شود.

    خرفه یکی از سبزی خوردن های درهم

    گیاهی با طبیعت سرد و تر است. برگ و ساقه ی آن مدر، تسکین دهنده صفرا و خون و تشنگی، حرارت کبد و معده و رحم، تب های گرم و صفراوی بوده و در رفع دیابت، سر درد گرم، عفونت ریه، استفراغ و سنگ کلیه موثر است. مصرف آن در گرم مزاج های لاغر اندام و خشک، باعث چاق شدن آنها خواهد شد. خوردن خرفه پخته همراه با کمی روغن و پیاز جهت قطع اسهال و تقویت روده ها و خوردن آن با سرکه جهت درد کلیه مفید است. تخم خرفه در همه خواص ضعیف تر از خود آن است؛ به جز در رفع عطش که قوی تر از برگ آن می باشد.

    نگه داشتن سائیده تخم آن در دهان، در رفع آفت دهان به خصوص اطفال موثر است. جهت دفع چربی کبد گیاه را یا به صورت خام و یا تخم آن را به صورت جوشانده می توان میل کرد. برای بلغمی مزاج ها مضر است.

    سبزی خوردن را درهم بخورید۳

    سبزی خوردن خرفه

    منبع :

    کتاب چگونه غذا بخوریم تغذیه از دیدگاه قرآن و عترت، نویسنده حجت الاسلام سید صفر علی لکی صرافی، ۱۳۹۵

    کتاب گنجی در خانه، هزار ویک نکته ی طلایی برای زندگی بهتر، انتشارات نشر رستان، ۱۳۹۲

    کتاب بدانید و سالم بمانید، هفت گام برای سلامتی، نشر اندیشمندان جوان، ۱۳۹۳

    امتیاز شما به این مقاله چقدره؟

    میانگین امتیازات ۵ از ۵

    اشتراک‌گذاری

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *