تاریخ :۱۰ فروردین ۱۴۰۳
کیوی-خواص-سیگاری

کیوی و خواص معجزه آسای آن برای سیگاری ها

  • کیوی و خواص معجزه آسای آن برای سیگاری ها همگی در سایت دی مگ. امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم محتوا نویس سایت است، مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. کیوی نوعی میوه بومی کوه ها و دامنه های جنوب غربی چین است و در حال حاضر در بسیاری از مناطق دیگر جهان، از جمله نیوزلند، که تولید کننده برتر این میوه محبوب است، رشد می کنند. کیوی در بسیاری از مناطق دیگر جهان از جمله ایالات متحده نیز کشت می شود.

    کیوی و خواص معجزه آسای آن برای سیگاری ها

    کیوی و خواص معجزه آسای آن برای سیگاری ها

    گیاه شناسی کیوی

    از نظر گیاه شناسی، کیوی به عنوان انواع توت ها طبقه بندی می شود. Actinidia deliciosa و A. chinensis دو گونه پرمصرف کیوی هستند. محبوب ترین نوع کیوی A. deliciosa، کیوی هایوارد است. کیوی هایوارد بیضی شکل و به اندازه یک تخم مرغ بزرگ است. آنها دارای پوست قهوه ای تیره، گوشت سبز و دانه های سیاه ریز هستند. کیوی همچنین در انواع گوشت زرد یا طلایی (A. chinensis) وجود دارد. تفاوت بین کیوی با گوشت سبز و گوشت زرد این است که کیوی سبز حاوی رنگدانه سبز رنگی به نام کلروفیل است در حالی که کیوی زرد فاقد رنگدانه است.

    خواص معجزه آسای کیوی برای سیگاری ها

    کیوی پادزهر سیگار

    در ارتباط با خواص معجزه آسای کیوی برای سیگاری ها باید گفت که سیگاری ها نیاز به ویتامین C بیشتری دارند. زیرا مواد سمی، مخصوصا رادیکال های آزاد موجود در دود سیگار ویتامینها را از بین می برد. بنابراین سیگاری ها حدودا باید، ۴۰ درصد ویتامین C بیشتری، مصرف کنند. این مقدار با خوردن ۲ عدد کیوی تأمین می شود. کیوی با داشتن ویتامین C و اسید قهوه، دو ماده اساسی ضد سرطان را در اختیار می گذارد.

    یک مطالعه در سال ۲۰۱۲ روی ۱۰۲ مرد سیگاری انجام شد که شرکت کنندگان به مدت ۸ هفته روزانه سه کیوی مصرف کردند. افرادی که این کار را انجام دادند، در مقایسه با گروه کنترل، فشار خون و تجمع پلاکت‌ها یا تجمع پلاکت‌ها در خون را کاهش دادند. بیش فعالی پلاکت ها می تواند خطر بیماری قلبی را افزایش دهد. زیرا پلاکت ها می توانند به دیواره رگ های خونی بچسبند و پلاک ها را تشکیل دهند. هنگامی که این اتفاق می افتد، وضعیتی است که به عنوان آترواسکلروز شناخته می شود. افرادی که سیگار می کشند در معرض خطر بیشتری برای ایجاد پلاک هستند. بنابراین خوردن کیوی ممکن است به جلوگیری از تجمع پلاکت ها و کاهش خطر تصلب شرایین در سیگاری ها کمک کند.

    خواص معجزه آسای کیوی برای سیگاری ها

    ۱- منبع عالی از ترکیبات گیاهی مفید

    کیوی سرشار از ویتامین ث می باشد. مقدار پتاسیم آن از نظر وزنی تا حدی کمتر از موز است. همچنین دارای ویتامین A، ویتامین E، کلسیم، آهن و فولیک اسید است. خواص معجزه آسای کیوی برای سیگاری ها این است که سیستم حفاظتی بدن را تقویت می کند و از بروز سرطان جلوگیری می نماید. علاوه بر کیوی منبع عالی از ترکیبات گیاهی است که اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی در بدن برای سیگاری ها دارد. به عنوان مثال، کیوی حاوی کاروتنوئیدها است که دارای خواص تقویت کننده سلامتی است. مطالعات نشان می‌دهند که رژیم‌های غذایی سرشار از کاروتنوئید ممکن است به محافظت در برابر بیماری‌های خاص، از جمله بیماری‌های قلبی کمک کنند. این ترکیبات عبارتند از:

    • لوتئین
    • زآگزانتین
    • بتاکاروتن

    ۲- کیوی سرشار از تمام مواد مغذی است

    در ارتباط با خواص معجزه آسای کیوی برای سیگاری ها، مطالعه‌ای که شامل داده‌هایی روی بیش از ۱۷۰۰۰ بزرگسال بود، نشان داد کسانی که رژیم‌های غذایی‌شان غنی از کاروتنوئیدهای کل بود، خطر کمتری برای علائم افسردگی داشتند. کیوی همچنین حاوی ترکیبات پلی فنل مانند اسید کافئیک و اسید کلروژنیک است که اثرات ضدالتهابی در روده و سراسر بدن دارد. برخی تحقیقات نشان می دهد که ظرفیت کل آنتی اکسیدانی کیوی بیشتر از بسیاری از میوه های محبوب از جمله سیب، گریپ فروت و گلابی است.

    ۳- ممکن است برای سلامت قلب مفید باشد

    مصرف یک رژیم غذایی سرشار از سبزیجات و میوه هایی مانند کیوی یک راه هوشمندانه برای حمایت از سلامت قلب است. مطالعات نشان می دهد که خوردن کیوی به طور خاص می تواند به کاهش عوامل بیماری قلبی از جمله فشار خون بالا کمک کند. یک مطالعه اثرات خوردن کیوی یا سیب را در ۱۱۸ فرد مبتلا به فشار خون طبیعی بالا یا فشار خون بالا در مرحله یک بررسی کرد. افرادی که به مدت ۸ هفته در روز سه کیوی مصرف کردند در پایان مداخله در مقایسه با افرادی که یک سیب در روز می خوردند فشار خون پایین تری داشتند.

    علاوه بر این، برخی مطالعات نشان داده اند که خوردن کیوی ممکن است به کاهش کلسترول و تری گلیسیرید و افزایش کلسترول HDL (خوب) محافظ قلب کمک کند. شایان ذکر است که افزودن هر میوه تازه یا منجمد به رژیم غذایی خود، نه فقط کیوی، احتمالا برای سلامت قلب شما مفید است. با این وجود، خوردن کیوی یک راه خوشمزه برای مراقبت از قلب شماست.

    جشنواره پاییزه
    جشنواره فروش بذر های خاص و کمیاب با بیش از ۱۲۰۰ رقم تنوع
    همین الآن خرید کنید

    ۴- برای سلامت دستگاه گوارش مفید است

    کیوی حاوی فیبر نامحلول و محلول است. مطالعات نشان می دهد که کیوی حاوی حدود یک سوم فیبر محلول و دو سوم فیبر نامحلول است. فیبر محلول موجود در کیوی ممکن است برای تنظیم قند خون و سلامت قلب مفید باشد و به حمایت از باکتری های سالم روده کمک کند. در حالی که فیبر نامحلول موجود در میوه می تواند به منظم نگه داشتن حرکات روده کمک کند.

    فیبر موجود در کیوی می تواند آب را حفظ کند و بیشتر از سایر انواع فیبرها مانند فیبر سیب و سبوس گندم متورم شود، به این معنی که انتخاب خوبی برای بهبود قوام مدفوع و کاهش زمان لازم برای عبور غذا از سیستم گوارش شما است. به دلیل این ویژگی ها، کیوی ممکن است انتخاب خوبی برای افرادی باشد که یبوست دارند.

    در واقع، یک مطالعه روی ۷۹ فرد مبتلا به یبوست مزمن نشان داد که خوردن دو عدد کیوی در روز به مدت ۴ هفته به بهبود قوام و دفعات مدفوع کمک کرده و به کاهش فشار در حین اجابت مزاج کمک می کند. همچنین، شرکت‌کنندگان بیشتری از درمان کیوی در مقایسه با مصرف پوسته پسیلیوم یا آلو راضی بودند. همچنین درمان کیوی با کمترین میزان عوارض جانبی در بین سه درمان همراه بود.

    کیوی را چه موقع بخوریم

    چهار مرتبه خوردن کیوی در روز توصیه می شود. چهار عدد کیوی را در طول روز تقسیم کنید. مثلا صبح، ظهر، بعدازظهر و عصر. چون بدن انسان نمی تواند ویتامین C را ذخیره کند، بنابراین به جای خوردن تنقلات مثل چیپس بهتر است کیوی میل کنید.

    کیوی خام نیز دارای مقادیر زیادی آنزیم حل کننده پتاسیم به نام پاپایین است که از نظر تجاری برای نرم کردن گوشت مفید است. اما احتمال دارد برای بعضی از افراد آلرژی زا باشد. بویژه افرادی که به آناناس حساسیت دارند و مستعد حساسیت به این میوه هم هستند. این آنزیم که بر اثر پختن میوه به سرعت از بین می رود و استفاده از کیوی خام را در دسرهای حاوی شیر یا هر محصول لبنی دیگر نامناسب می کند. این آنزیم در عرض چند دقیقه در حالیکه بوی بسیار بدی تولید می نماید، شروع به حل کردن پروتئین شیر می کند.

    منابع:

    1. www.healthline.com
    2. کتب طب سنتی

    امتیاز شما به این مقاله چقدره؟

    میانگین امتیازات ۵ از ۵

    اشتراک‌گذاری

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *