تاریخ :۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
پسته سرشار از آهن

پسته سرشار از آهن

  • خواص پسته سرشار از آهن

    گیاهی با طبیعت گرم وخشک است. پسته حافظه را نیز تقویت می کند و چاق کننده است. پسته سرشار از آهن، بسیار مقوی و دارای مواد مغذی فراوان است. برای تقویت بیماران و اشخاص ضعیف مناسب است. پسته سرشار از پروتیین، آهن، مواد چرب، کلسیم، فسفر، پتاسیم، منیزیم، ویتامین A ،B1 ،B3 ،E  می باشد. مغز پسته به علت داشتن آهن خون ساز است و برای کم خونی مناسب است. پسته برای مغز، آرامش قلب و اعصاب، باز کردن مجاری کبد، معده، سرفه و اسهال خونی و معمولی مفید است.

    جوشانده برگ و پوست درخت پسته برای رفع درد مفید است. همچنین پسته تقویت کننده نیروی جسمی هم هست. وجود کوآنزیم در پسته (که انواعی از آنتی اکسیدان است) باعث می شود در پیشگیری از بیماری های قلبی، نافع باشد. پسته خوشبو کننده دهان، باز کننده انسداد کبد، رفع کننده سرفه، استفراغ و سردی کلیه ها می باشد.

    وجود کلسیم و آهن در پسته سبب شده که این نوع خشکبار نقش بسیار مهمی در استحکام بخشیدن به استخوان ها و دندان ها داشته باشد و چون حاوی مواد مغذی مناسب به همراه ویتامین ها بوده و کالری بالایی دارد مصرف آن به ورزشکاران، دانش آموزان، نوجوانان به خصوص در سنین رشد و به زنان باردار و شیرده توصیه می شود.

    خواص-پسته

    خواص پسته

    جشنواره پاییزه
    جشنواره فروش بذر های خاص و کمیاب با بیش از ۱۲۰۰ رقم تنوع
    همین الآن خرید کنید

    پوست سبز پسته

    پوست سبز پسته نیز دارای خواص زیادی می باشد و در رنگرزی به کار می رود. برای رفع بوی بد دهان و التیام زخم های داخل دهان و استحکام لثه ها، اسهال مفید است. پوست پسته خاصیت سرد و خشک دارد. دم کرده پوست سبز پسته حالت دل به هم خوردگی و استفراغ را از بین می برد. برای رفع سکسکه، پوست سبز پسته Pistachio را دم کنید و یک فنجان از آن بنوشید.

    مضرات پسته سرشار از آهن

    مغز پسته حاوی اسیدهای چرب مفید بوده، اما مصرف آن به افرادی که میزان تری گلیسرید خون بالایی دارند، توصیه نمی شود، همچنین به دلیل هضم دشوار آن برای کسانی که معده ضعیف دارند، باید آن را با زرد آلو بخورند. مغز پسته از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است و برای افراد گرم مزاج مناسب نیست. خوردن زیاد پسته باعث گرمی بدن و کهیر و دانه های قرمز رنگ در پوست می شود. برای رفع گرمی و خشکی باید آن را با سرکه، انار ترش و یا برگه زرد آلوی ترش میل کنید. افراد بالای چهل سال در خوردن آن زیاده روی نفرمایند.

    منبع :

    1. کتاب چگونه غذا بخوریم تغذیه از دیدگاه قرآن و عترت، نویسنده حجت الاسلام سید صفر علی لکی صرافی، ۱۳۹۵
    2. کتاب بدانید و سالم بمانید، هفت گام برای سلامتی، نشر اندیشمندان جوان، ۱۳۹۳

    امتیاز شما به این مقاله چقدره؟

    میانگین امتیازات ۵ از ۵

    اشتراک‌گذاری

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *