کاربرد فناوری های نوین در بخش کشاورزی در چهار گروه اصلی شامل تکنولوژی های تولید، تکنولوژی های کنترل آفات و بیماری ها، تکنولوژی اطلاعات و تکنولوژی نگهداری محصولات کشاورزی هستند. که مجموعا بخش مدیریت تکنولوژی را تشکیل می دهند و هر چهار گروه به یک شکلی با هم در ارتباط می باشند.
به طور مثال فناوری نانو در صنعت کشاورزی، مانند نانوحسگرهای پراکنده شده در یک مزرعه می توانند همه موارد مربوط به عناصر مورد نیاز گیاه، میزان آب تا وجود بیماری ها قارچ ها و آفت های دیگر، اندازه گیری کنند. این حسگرها می توانند برای رساندن مقدار مشخص و دقیقی از یک آفت کش یا کود، با نانوذرات بانانوکپسول ها برهم کنش داشته باشند. این کار می تواند منجر به کاهش هزینه و میزان پراکندگی این مواد شیمیایی در محیط های کشاورزی شود.
علاوه بر این موارد، به کمک نانوتراشه ها در مزرعه ها، می توان حیوانات مضر را شناسایی و ردیابی کرد و از آن ها تصویربرداری نمود. چنین تراشه هایی می توانند در رساندن میزان مشخصی از داروهای واکسیناسیون و مواد درمانی دیگر نیز مورد استفاده قرار گیرند. لذا فناوری نانو را نمی توان محدود به بخش خاصی از کشاورزی کرد. در مجموع می توان گفت فناوری های نوین در تمامی مراحل تولید به کار گرفته می شوند.

دیدگاهتان را بنویسید