تاریخ :۹ فروردین ۱۴۰۳
سیب زمینی را در برنامه غذایی بگنجانید

سیب زمینی را در برنامه غذایی بگنجانید

  • سیب زمینی در برنامه غذایی

    سیب زمینی اولین بار در آمریکای جنوبی کاشته شده است. از مهمترین منبع غذایی در ایالات متحده می باشد. به دلیل داشتن فسفر، روی، منیزیم، گلوکز، بعضی ویتامین های گروه B اسیدهای آمینه و اسیدهای چرب امگا ۳، به تقویت مغز کمک کرده و عملکرد آن را بهبود می بخشد. ترکیب اصلی سیب زمینی یعنی نشاسته، که گاهی تا ۲۵ درصد از سیب زمینی را تشکیل می دهد، انرژی زیادی را به بدن می رساند و به درمان روماتیسم، سلامت پوست و شادابی بدن کمک می کند. سیب زمینی را در برنامه غذایی بگنجانید.

    سرشار از کربوهیدرات ها می باشد از آن جایی که کربوهیدرات ها به صورت گلیکوژن در اندام هایی مثل عضلات ذخیره می شوند، مصرف سیب زمینی را به ورزشکاران و افرادی که فعالیت ورزشی دارند توصیه می کنیم. همچنین فیبر موجود در سیب زمینی باعث راحت هضم شدن آن می شود.

    گنجاندن سیب زمینی در برنامه غذایی سالمندان نیز توصیه می شود. مقادیر زیادی ویتامین B۶ دارد. این ویتامین به همراه آنزیم های موجود در بدن، تبدیل به پروتئین شده و به تولید و بازسازی سلول های بدن می پردازند. پس اگر به دنبال افزایش وزن هستید مصرف سیب زمینی را فراموش نکنید.

    از خواص ناگفته سیب زمینی بدانید

    سیب زمینی منبع خوبی از ویتامین C است و برای سرما خوردگی مفید می باشد. سیب زمینی در مقایسه با دیگر سبزیجات، ویتامین C بیشتری دارد؛ اما اگر به روش نادرستی طبخ شود، این ویتامین از بین می رود. یک سیب زمینی پخته در فصل زمستان یک غذای مغذی، گرم کننده و اقتصادی است. به سلامت قلب و کاهش خطر عفونت کمک می کند. پتاسیم، کلسیم و منیزیوم موجود در سیب زمینی باعث کاهش طبیعی فشار خون می شوند.

    تحقیقات مبتنی بر MHANES مصرف پتاسیم و کاهش مصرف مواد سدیم دار باعث کاهش بیماری های قلبی می گردد. کولینCHOLIN یک ماده مغذی موجود در سیب زمینی است که به حرکات عضلانی، خلق و خو، تقویت حافظه و یادگیری کمک می کند. سیب زمینی دارای ترکیبی به نام آلفالیپوییک اسید(ALA) می باشد و به تبدیل گلوکز به انرژی در بدن کمک می کند و در گشاد شدن عروق، بهبود سطح گلوکز خون، رتینوپاتی در بیماران دیابتی و حفظ بافت عصبی مفید است.

    منبع :

    1. www.medicalnewstoday.com
    2. کتاب بدانید و سالم بمانید، هفت گام برای سلامتی، نشر اندیشمندان جوان، ۱۳۹۳

    امتیاز شما به این مقاله چقدره؟

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    اشتراک‌گذاری

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *