تاریخ :۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
معرفی انواع گیاهان آپارتمانی

معرفی انواع گیاهان آپارتمانی

  • گیاه آپارتمانی:

    گیاه آپارتمانی، هر گیاهی که برای رشد در محیط داخلی سازگار باشد. رایج ترین آنها گیاهان عجیب و غریب بومی مناطق گرم و عاری از سرما در جهان هستند که می توانند در فضای بسته و در مناطق سردتر در ظروف قابل حمل یا باغ های مینیاتور پرورش داده شوند. (معرفی انواع گیاهان آپارتمانی)

    معرفی انواع گیاهان آپارتمانی

    بنابراین بیشتر گیاهان خانگی از گیاهان بومی مناطق استوایی و مناطق استوایی نزدیک گرفته شده اند. آنهایی که بهترین سوژه های داخلی را ایجاد می کنند، گونه هایی هستند که به راحتی با شرایط نسبتاً گرم و خشک که عموماً در فضای زندگی داخلی حاکم است، سازگار می شوند.

    اندازه و شکل گیاه در انتخاب آن اهمیت دارد، این انتخاب بایستی بر اساس مکان قرار گیری گیاه صورت پذیرد که در ادامه به توصیف آن پرداخته می شود:

    گیاهان علفی:

    این گیاهان برگ های باریک و دراز دارند و عادت رشد آن ها مانند علف های صحرایی است مانند گندمی.

    گیاهان پرپشت:

    گیاهان پر پشت مجموعه گسترده از واریته هایی هستند که به هیچ دسته دیگری شباهت ندارند. شکل کلی آن ها این گونه است که چندین ساقه از خاک بیرون می آیند و الگوی رشد مشخصی ندارند نه افقی و نه عمودی. ممکن است کوچک و فشرده باشند مانند پپرومیا یا بلند و بوته ای باشند مانند شمشاد ژاپنی.

    گیاهان راست قامت:

    گیاهان راست ساقه ای تولید می کنند که مشخصا به صورت عمودی رشد می کند. ارتفاع این گیاهان از ۲ سانتی متر تا ۳ متر متغیر است.

    اندازه متوسط آن از اجزای ترکیبی مهم مجموعه گیاهان خانگی هستند و اغلب به صورت نمونه تکی در نقاط کانونی قرار میدهند وشامل انواع ستونی، درختان و نخل های دروغین هستند.

    گیاهان بالارونده و آویزی:

    این گیاهان ساقه هایی دارند که پس از رسیدن به حد بلوغ، باید تکیه گاه داشته باشند تا بالا روند وگرنه به سمت پایین و اطراف گلدان آویزان می شوند.

    بسیاری از گیاهان را می توان به هر دو صورت پرورش داد. اگر به صورت بالا رونده نگهداری شوند آن ها را روی نی، نخ، داربست، سیم، قلاب یا تکیه گاه هایی عمومی پرورش می دهند؛

    جشنواره پاییزه
    جشنواره فروش بذر های خاص و کمیاب با بیش از ۱۲۰۰ رقم تنوع
    همین الآن خرید کنید

    این گیاهان را می توان در گلدان های متصل به دیوار یا چارچوب پنجره ها رویاند. هم چنین می توان آن ها را روی تکیه گاه هایی محکم پرورش داد و به عنوان جدا کننده اتاق ها از آن ها استفاده کرد و دارای انواع بالا رونده، آویزی/ رونده، آویزی هستند.

    گیاهان روزت:

    برگ های گیاهان روزت دایره وار به صورت دسته ای در اطراف نقطه رویش گیاه رشد می کنند، بیشتر گیاهان روزت کوتاه اند و با گیاهان پر پشت و بلند ترکیبب خوبی را به وجود می آورند و شامل انواع روزت مسطح، روزت گوشتی آبدار و روزت قیفی میشوند.

    گیاهان توپی:

    گیاهان توپی بی برگ و کاملا گرد هستند. این گیاهان همگی از کاکتوس ها هستند و سطح ساقه آن ها ممکن است صاف یا پوشیده از تار و خار باشد.

    (معرفی انواع گیاهان آپارتمانی)

    منابع:

    Encyclopedia Britannica

    کتاب راهنمای نگهداری گیاهان آپارتمانی، شرکت انتشارات فنی ایران، ۱۳۹۳

    امتیاز شما به این مقاله چقدره؟

    میانگین امتیازات ۵ از ۵

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *