تاریخ :۹ فروردین ۱۴۰۳
اسطوخودوس-ضد-میگرن

اسطوخودوس ضد میگرن

  • اسطوخودوس ضد میگرن

    گیاه شناسی اسطوخودوس

    اسطوخودوس ضد میگرن است. اسطوخودوس یا اسطوقدوس Lavender گیاهی است چندین ساله، به ارتفاع حدود نیم متر با برگ های متقابل، باریک، دراز، سبز رنگ و پوشیده از کرک های سفید پنبه ای. گل های آن به رنگ بنفش و به صورت سنبله می باشند. از خانواده نعناعیان Lamiaceae است. زیستگاه آن مناطق خشک و نیمه­ خشک جنوب اروپا و نواحی مدیترانه ­ای می­ باشد. قسمت مورد استفاده این گیاه، گل ها و سرشاخه های گل دار آن است. طبیعت این گیاه گرم و خشک است.

    خواص دارویی اسطوخودوس ضد میگرن

    یک داروی مناسب برای آرامش اعصاب و بی خوابی ناشی از خستگی جسمانی تنش های فکری، اضطراب یا حتی بیش فعالی مغز به حساب می آید. تقویت کننده سلول های مغز، افزاینده شیر مادر، کاهنده ی نفخ و گاز معده و روده، شادی آور، بازکننده انسداد عروقی، مسهل، ضد بلغم و سودا، خصوصا سودای مغز و ضد میگرن می باشد. اثر مسکن، ضد عفونی کننده و آنتی بیوتیک اسطوخودوس آن را به عنوان دارویی با ارزش در درمان سرماخوردگی، سرفه و زکام، سینوزیت و آنفولانزا معرفی ساخته است.

    خواص-دارویی-اسطوخودوس

    خواص دارویی اسطوخودوس

    این گیاه همچنین برای رفع بیماری های مجاری ادرار (ضد عفونی کننده دستگاه مجاری ادراری) مفید است. گیاه دارویی اسطوخودوس ضد میگرن، ضد آسم، ضد برونشیت، ضد دل پیچه، ضد رماتیسم، ضد تنگی نفس، ضد درد سینه و ضد اگزما بوده و در درمان بسیاری از بیماری ها کاربرد دارد. در عطر سازی هم کاربرد دارد.برای سر درد و سرگیجه ی ناشی از ضربه،  بیماری های کبد و طحال و مجاری ادراری مفید است.

    ترکیبات موجود در اسطوخدوس شامل: لینالیل استات ،لینالول، کامفور، ژرانیـول است. تقریبـاً از هـر ۱۶۰ کیلـوگرم آن یـک کیلوگرم اسانس زرد رنگ استخراج می شود که بوی کافور مـی دهـد.

    جشنواره پاییزه
    جشنواره فروش بذر های خاص و کمیاب با بیش از ۱۲۰۰ رقم تنوع
    همین الآن خرید کنید

    منع مصرف اسطوخودوس ضد میگرن

    اسطوخودوس گیاهی است بی ضرر که همه می توانند از آن استفاده کنند. فقط برای اشخاص صفراوی مزاج خوب نیست و باعث آشفتگی می شود. این گونه اشخاص باید آن را با سکنجبین بخورند. برای گرم مزاجان مضر است.

    منبع :

    کتاب کافی شاپ در خانه،آشنایی با انواع نوشیدنی‌های سرد و گرم دم‌نوش‌ها، عرقیات گیاهی، اسموتی…، ۱۳۹۶

    امتیاز شما به این مقاله چقدره؟

    میانگین امتیازات ۵ از ۵

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *