تاریخ :۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
جعفری منبع اسید فولیک

جعفری منبع اسید فولیک

  • جعفری منبع اسید فولیک، یکی از مهم ترین ویتامین های گروه B می باشد. این ویتامین نقش های متعددی را در بدن به عهده دارد. یکی از حیاتی ترین نقش های آن در ارتباط با سلامت قلب و عروق است. در ضمن اسید فولیک، ماده مغذی مهمی برای تقسیم به موقع و مناسب سلول هاست. از این رو برای پیشگیری از سرطان ها مخصوصا سرطان روده و سرطان دهانه رحم در زنان بسیار مفید است. همچنین جعفری کاهنده اسید اوریک و پایین آوردنده فشارخون است. مصرف آن به میانسالان توصیه می شود.

    جعفری پیش ساز ویتامین A

    این گیاه از خانواده چتریان است.حاوی غلظت بالایی از کاروتنوئیدهای پیش ساز ویتامین، مخصوصا بتاکاروتن می باشد. بتاکاروتن، یکی از آنتی اکسیدان های مهم است، رژیم های غنی از بتاکاروتن نیز از پیشرفت بیماری های تصلب شرائین، دیابت،  آسم و التهاب مفاصل و استخوان ها جلوگیری می کنند. بتاکاروتن در بدن به ویتامین A تبدیل می شود که یک ماده خیلی مهم برای تقویت سیستم ایمنی است و به آن ویتامین «ضد عفونت» نیز می گویند. جعفری منبع اسید فولیک است. ویتامین C و مواد معدنی مانند آهن و کلسیم دارد.

    جعفری منبع اسید فولیک۱

    جعفری ویتامین A

    جعفری سرشار از اسید فولیک

    جعفری و حساسیت نوری

    گیاه قاعده آوری است. مقادیر زیادش، ( بیش از ۲۰۰ گرم در روز) برای زنان باردار خطر سقط را به همراه دارد. ضمن اینکه بعضی افراد به گیاهان خانواده ی جعفری حساسیت دارند، به این ترتیب که اگر جعفری Parsley مصرف کنند و در معرض نور آفتاب قرار گیرند، روی پوست شان تاول و بثورات پوستی ظاهر می شود. به این عارضه حساسیت نوری می گویند و کسانی که این علایم را داشته باشند نباید گیاهان خانواده جعفری را مصرف کنند.

     جعفری درمان کننده یرقان و تنگی نفس

    اختلالات دستگاه گوارش را رفع می کند. برای یرقان و تنگی نفس بسیار مفید است. بهترین پاد زهر برای انواع سم می باشد. دم کرده جعفری ضد تب است. دم کرده برگ برای بواسیر و سنگ کلیه مفید است و خوردن چای جعفری به هضم غذا کمک می کند . برای درمان ضرب خوردگی و خون مردگی، له شده برگ و ساقه را روی عضو ضرب دیده بگذارید.

    جشنواره پاییزه
    جشنواره فروش بذر های خاص و کمیاب با بیش از ۱۲۰۰ رقم تنوع
    همین الآن خرید کنید

    جعفری منبع اسید فولیک۲

    جعفری

    تقویت کننده معده و روده و کبد، هضم کننده غذا، باز کننده انسداد کبد و طحال، گرم کننده کلیه و مثانه، چاق کننده بدن می باشد. خوردن و بوئیدن آن جهت سرماخوردگی، دفع رطوبت و سردی مغز، سرفه خشک و ضماد آن جهت تسکین درد و ورم بواسیر مفید است.

    منبع :

    1. کتاب گنجی در خانه، هزار ویک نکته ی طلایی برای زندگی بهتر، انتشارات نشر رستان، ۱۳۹۲
    2. کتاب بدانید و سالم بمانید، هفت گام برای سلامتی، نشر اندیشمندان جوان، ۱۳۹۳

    امتیاز شما به این مقاله چقدره؟

    میانگین امتیازات ۵ از ۵

    اشتراک‌گذاری

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *