تاریخ :۳۱ فروردین ۱۴۰۳
شناخت-بیماری-مزاج

شناخت بیماری مزاج های افراد

  • شناخت بیماری مزاج های افراد

    شناخت بیماری مزاج های افراد را در این مطلب فرا می گیریم. غذاهای مفید و مضر برای انواع مزاج ها را نیز در صفحه دیگری مطالعه کنید.

    کسانی که بر اثر غلبه خون دچار مریضی می شوند و علائم آن به شرح زیر می باشد

    شناخت بیماری افراد دموی مزاج

    افراد دموی مزاج دچار خارش بدن، بروز دمل و جوش های ریز در بدن به خصوص در پیشانی و پشت سر و در قسمت کتف و شانه ها و گاه خون آمدن از بین دندان ها و علائم دیگری چون سنگینی سر چرت زدن، کندی حواس گاهگاهی شیرین شدن دهان ، قرمزی زبان می شوند و لزج شدن آب دهان نیز از علائم می باشد.

    افراد صفراوی مزاج

    علائمی همچون حالت تهوع، سر درد و درد شقیقه، سیاهی رفتن چشم، کدر شدن ادرار، سرگیجه، خشکی پوست، جوشش فم المعده، ریزش موضعی مو، علاقه داشتن به خوردن یخ و آب یخ، یبوست مزاج داشتن، بهانه جویی و تند خویی دارند و گاه گاهی دچار تلخی دهان و زردی زبان می شوند.

    شناخت بیماری مزاج های افراد۱

    صفراوی مزاج

    افراد سوداوی مزاج

    خستگی و کوفتگی بدن، پژمردگی روح و جسم، بی نشاطی و افسردگی، یبوست مزاج، خود خوری، تیره شدن رنگ ادرار سیاه، شوزش در هنگام دفع بول، قیری بودن مدفوع، بد بویی دهان، تاریکی چشم، تیرگی رنگ صورت، سوزش معده، دیدن کابوس در خواب، دلتنگی و بیقراری، به وجود آمدن لکه های سیاه در بدن، بیماری های سوداوی، کولیت روده و آلزایمر، حرص خوردن، و گهگاهی دهانشان شور و رنگ زبانشان سیاه می گردد. حدود ۲درصد دچار شب کوری می شوند و بیماری های روحی به سراغشان می آید.

    شناخت بیماری افراد بلغمی مزاج

    گهگاهی دهان آنان ترش می شود، زبان شان سفید می شود، غذا را دیر هضم می کنند، آروغ ترش می زنند، میل بسیار به خواب دارند، هنگام خواب آب از دهانشان جاری می شود، آب بینی شان رقیق می باشد، دچار کم حواسی می شوند، زیاد بول می کنند، بولشان با فشار زیاد و حجم زیادی دفع می شود، موی سرشان سفید می شود و می ریزد، معمولا درد معده و درد پشت دارند، ماهیچه های پشت شان می گیرد، درد کمر، گردن، زانو، فلجی، لک و پیسی، رعشه، ضعف بینایی، تنگی نفس asthma، تپش قلب به خصوص موقع بیدار شدن از خواب، پیدا شدن لکه سفید در چشم و مخصوصا بیماری ام اس و زانو درد می باشند.

    شناخت بیماری مزاج های افراد۲

    بلغمی مزاج

    منبع :

    کتاب طب اسلامی، نویسنده حجت الاسلام سید صفرعلی لکی صرافی، انتشارات العمی، ۱۳۹۴

    امتیاز شما به این مقاله چقدره؟

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    اشتراک‌گذاری

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *