نقش تکنولوژی در کشاورزی
نقش تکنولوژی در کشاورزی، گسترش اطلاعات کشاورزی با بکارگیری تکنولوژی های جدید باعث افزایش توانایی کشاورزان برای انجام بهتر فعالیت های کشاورزی و آشکار شدن خلاقیت و ابتکار آنها می شود. با افزایش دانش و توانایی های کشاورزان، مقدار تولید و کیفیت محصولات بالا می رود. همچنین از منابع طبیعی به صورت مناسب و درستی استفاده خواهد شد. اینکار علاوه بر بالا بردن سطح زندگی کشاورزان و کم کردن فاصله میان زندگی آنها با شهرنشینان، کشور را نیز از وارد کردن محصولات کشاورزی و دامی بی نیاز می سازد.
تکنولوژی ها موجبات نوسازی کشاورزی سنتی را فراهم نموده است. از یک سو امکان تولید طیف گسترده تری از کالاها و خدمات را میسر می سازند. از سوی دیگر کنترل انسان بر منابع طبیعی و بهره برداری از آن را نیز بهبود می بخشد. بنابراین شناخت و معرفی فناوری های نوین اثرگذار در توسعه کشاورزی کشور می تواند نقش بسزایی در امنیت غذایی کشور ایفا نماید. همچنین راهکار مناسب را برای بکارگیری تکنولوژی های مهم و متناسب با شرایط شناسایی و مورد استفاده قرار داد.

تکنولوژی-کشاورزی
اهمیت و ضرورت فناوری های نوین کشاورزی
بخش کشاورزی به عنوان بخش پایه و استراتژیک اقتصاد، تامین کننده غذا و مواد اولیه برای سایر بخش ها است. در صورت فعالیت مفید این بخش است که فعالیت و پیشرفت سایر بخش ها تهیه شده و کشور به سوی توسعه سوق می یابد. توسعه و رونق کشاورزی با توجه به افزایش جمعیت و مسئله امنیت غذایی با تاکید بر سلامت غذا و از طرفی حفظ منابع پایه، تنوع زیستی و محیط زیست بدون بکارگیری و استفاده از فناوری های نوین و تکنولوژی جدید میسر نمی شود.
انتقال تکنولوژی به عرصه کشاورزی
توسعه کشاورزی اساس و جزء لاینفک توسعه ملی در هر کشوری می باشد. لذا توجه به این مهم و فاکتورهای آن از اجزای مهم و ضروری است. انتقال تکنولوژی به عرصه کشاورزی تضمین کننده توسعه و رشد اقتصادی، اجتماعی و امنیت غذایی در حال رشد می باشد. شناسایی فازهای انتقال تکنولوژی به عنوان فرآیندی است که امکان نشر عوامل تکنولوژیک خاص را از کشورهای توسعه یافته به کشورهای در حال توسعه فراهم می کند. تا آنها نیز بتوانند به تهیه و بکارگیری ابزارهای تولیدی جدید و گسترش و توسعه ابزارهای موجود بپردازند.

نقش تکنولوژی در کشاورزی
دیدگاهتان را بنویسید