تاریخ :۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
پهپاد-سمپاش-کشاورزی

پهپاد سمپاش مزارع کشاورزی

  • پهپاد سمپاش مزارع کشاورزی

    هواپیمای بدون سرنشین یا پهپاد کشاورزی چیست؟

    در ارتباط با پهپادهای سمپاش مزارع کشاورزی باید دانست که پهپاد ها، هواپیمای کوچکی است که به عنوان وسیله نقلیه هوایی بدون سرنشین شناخته می‌شود. پهپاد‌ها با نام اختصاری UAV شناخته می‌شود. پهپاد مورد استفاده برای فعالیت‌های کشاورزی به عنوان پهپاد کشاورزی شناخته می‌شود. عمدتاً برای کمک به تولید محصول و نظارت بر رشد محصول استفاده می‌شود و قابلیت‌های تصویربرداری دیجیتال از جمله دوربین با وضوح بالا استفاده می‌کند. طبق طراحی از تراشه بی‌سیم برای اتصال وای فای و یا سلولی استفاده می‌کند.

    *برای کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با آموزش پهپاد با شماره ۰۹۱۲۷۴۰۰۰۴۲ تماس بگیرید.

    دنیای کشاورزی به سرعت در حال تغییر است..

    در حال حاضر پهپادها ابزارهایی در تجارت کشاورزی هستند که بهره وری مزارع را با داده‌های هوایی به موقع افزایش می‌دهند. اما جدا از جمع آوری داده‌هایی در مورد سلامت محصول و ایجاد نقشه‌های دقیق NDVI و RGB، پهپاد‌ها نقش فعالی در عملیات روزانه کشاورزی دارند.

    پهپادهای سمپاش در سراسر جهان به کار گرفته می‌شوند. زیرا کشاورزان از آخرین فناوری برای توزیع دقیق، یکنواخت و کارآمد مواد شیمیایی استفاده می‌کنند. در کل، سمپاشی با پهپادها به کاهش هزینه‌های مورد نیاز برای استفاده از مواد شیمیایی کشاورزی، چه از طریق کار دستی یا تجهیزات اجاره ای، باعث کاهش قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی و در برخی موارد عملکرد بیشتر محصول می‌شود.

    توانایی پراکندگی خودکار مواد شیمیایی کشاورزی با درجه دقت بالا، گام بزرگی در دیجیتالی کردن کشاورزی و کشاورزی هوشمندتر است. جدیدترین پهپاد‌ها ظرفیت ۴۰ کیلوگرم، سرعت جریان ۵۰ کیلوگرم در دقیقه، و فاصله گسترش ۷ متر را ارائه می‌دهد. این مساوی است با پوشش بالقوه ۴۰ هکتار در ساعت و افزایش بهره وری بسیار زیاد برای کارهای معمولاً دستی که نیاز به توزیع سریع و دقیق دارند.

    پهپاد-سمپاش

    پهپاد-سمپاش

    کاربردهای استفاده از پهپاد در کشاورزی

    • نظارت بر سلامت گیاه
    • شمارش تعداد گیاهان
    • سمپاشی سموم و حشره کش بر روی محصولات زراعی
    • برنامه ریزی فرآیندهای کاشت و برداشت در زمان مناسب در صورت نیاز
    • کاهش استفاده از منابع کمیاب
    • ثبت داده ها برای تجزیه و تحلیل آینده

    به طور کلی پهپادهای سمپاش برای موارد زیر استفاده می شوند:

    1. کودها
    2. علفکش ها
    3. آفت کش ها
    4. قارچ کش ها
    5. بذرها و موارد دیگر.

    پهپادها فقط برای سمپاشی نیستند. این فناوری را می‌توان برای پخش بذر و خوراک دام، کودها و علف کش‌ها به کار برد. سمپاشی خودکار و هدفمند علف‌کش می‌تواند علف‌زدایی را تسریع کند، شاخ و برگ‌های اضافی را حذف کند و فرآیند برداشت را ساده‌تر کند.

    مزایای سمپاشی مزارع با پهپاد

    • پوشش تا لبه برگ
    • نفوذ سم تا ¾ محصول
    • استفاده کمتر از مواد شیمیایی و در نتیجه ضایعات کمتر
    • دسترسی به مکان هایی از مزرعه که مشکل است
    • از آب کمتری استفاده می کند
    • پهپادها به دلیل عملکرد کنترل از راه دور در کشاورزی در مقیاس بزرگ برای سمپاشی حشره کش‌ها و آفت کش‌ها استفاده می‌شوند.
    • به نظارت بر داده‌های محیطی کمک می‌کند. در نتیجه به کشاورزی هوشمند کمک می‌کند.
    • به کشاورزان در جستجوی سریع و کارآمد مزارع کمک می‌کند.
    • استفاده از آن‌ها با آموزش بسیار ابتدایی آسان است.
    • آخرین پهپادهای کشاورزی به جمع آوری داده‌ها از مزارع و محصول می‌پردازد، که به بهبود سلامت محصول کمک می‌کند.
    • دارای نقشه برداری GIS (سیستم اطلاعات جغرافیایی) یکپارچه:

    این به ذخیره و تجزیه و تحلیل انواع داده‌های جغرافیایی و مکانی کمک می‌کند. این به کشاورزان در نقشه برداری به منظور افزایش عملکرد و کاهش هزینه‌ها برای پیشبرد تجارت کمک می‌کند.

    • با استفاده موثر از منابع، به دستیابی بازده بیشتر کمک می‌کند.
    • با فشار دادن یک دکمه پهپاد می‌تواند به مکان مورد نظر بازگردد.
    • دوربین‌های حرارتی پهپاد به یافتن مکان‌های مرطوب و خشک کمک می‌کنند. در نتیجه به کشاورزان کمک می‌کند تا از هدر رفتن آب جلوگیری کنند.
    مزایای-سمپاشی-پهپاد

    مزایای-سمپاشی-پهپاد

    هدف استفاده از پهپاد های سمپاش در مزارع کشاورزی

    هدف از سمپاشی مزارع با پهپاد، پوشاندن هرچه بیشتر زمین است. این به کشاورز کمک می‌کند تا مزارع خود را در سریع‌ترین زمان ممکن تکمیل کند. پهپادها قادر به کنترل ارتفاع و سرعت و همچنین بسیاری از پارامترهای دیگر در بالای محصول هستند که منجر به پوشش مداوم و نفوذ عمیق‌تر به محصول می‌شود. پهپادها قادرند هر ناحیه از مزرعه را تا لبه برگ پوشش دهند و هیچ گیاهی را برای متقاضی دست نخورده باقی نگذارند.

    ماموریت شرکت خلاق و دانش بنیان دیبای سبز کمک به کشاورزان برای کاهش هزینه‌ها و افزایش محصول است. با ترکیب سمپاشی محصول با نقشه برداری هوشمند، سمپاشی را می‌توان هدفمند کرد. سمپاشی محصولات با پهپاد هزینه‌های عملیاتی و اثرات زیست محیطی را کاهش می‌دهد. و در عین حال پوشش کامل و دقیق را با GPS و قابلیت‌های تعقیب زمین به کمک رادار تضمین می‌کند. برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۰۹۱۲۷۴۰۰۰۴۲ تماس بگیرید.

    سمپاشی مزارع با پهباد

    جشنواره پاییزه
    جشنواره فروش بذر های خاص و کمیاب با بیش از ۱۲۰۰ رقم تنوع
    همین الآن خرید کنید

    استفاده از پهپادها برای جمع آوری داده ها در کشاورزی دقیق

    سمپاشی هوشمند و بذرپاشی با پهپادها، تنها راه‌هایی برای افزایش کارایی کلی کشاورزی، کاهش هزینه‌ها یا افزایش عملکرد نیستند. پهپادها همچنین می‌توانند برای ترسیم نقشه یک منطقه و ایجاد بینش جدید استفاده شوند. یکی از موارد کلیدی پهپادها فناوری سنجش از راه دور است که تشعشعات روی زمین را می‌گیرد و می‌تواند همه چیز را از ویژگی‌های فیزیکی گرفته تا میزان گرمایی که یک منطقه ایجاد می‌کند را، ردیابی کند. دو نوع نقشه کلیدی که می‌توان با این نوع پهپاد کشاورزی ایجاد کرد عبارتند از:

    ۱– نقشه‌های RGB

    یک نمای چشم پرنده، اما حتی بهتر از آن. یک نقشه RGB تشکیل شده است از سه بخش Red (قرمز)، Green (سبز)، Blue (آبی). در پهپادهای با دوربین RGB، چندین بار از زمین از زوایای مختلف عکس گرفته می‌شود و هر تصویر با مختصات مربوط به خود برچسب‌گذاری و نشان می‌شود. از این نقشه‌ها می‌توان برای استخراج اطلاعاتی مانند فواصل بسیار دقیق یا اندازه گیری‌های حجمی نیز استفاده کرد. این نقشه‌ها به شما این امکان را می‌دهد که ببینید دقیقاً چه مقدار از زمین زراعی قابلیت کشت دارد و همچنین به نظارت محصول در مدت زمان طولانی کمک می‌کند.

    سمپاشی-مزارع

    سمپاشی-مزارع

    ۲– نقشه‌های NDVI

    شاخص تفاوت عادی شده گیاهی (NDVI) بینش نقشه RGB را یک قدم جلوتر می‌برد. این نقشه میزان نور مادون قرمز منعکس شده در یک منطقه را نشان می‌دهد که نشان دهنده سوءتغذیه و خشکسالی است. به گفته Go Intelligence، این نوع جمع‌آوری داده‌ها را می‌توان تا دو هفته قبل از ظهور نشانه‌های فیزیکی برای شناسایی محصولات مشکل‌زا مورد استفاده قرار داد، و آن را به ابزاری ارزشمند برای کشاورزانی تبدیل می‌کند که سعی در پیش‌بینی دقیق میزان عملکرد خود دارند.

    معایب سمپاشی مزارع با پهپادهای کشاورزی

    • برای کار با پهپادهای کشاورزی به دانش و مهارت‌های اولیه نیاز دارد.
    • بیشتر پهپادها زمان پرواز کمتری دارند و منطقه کمتری را پوشش می‌دهند. پهپادهایی که زمان پرواز و برد طولانی دارند، گرانتر هستند. پهپادهایی که ویژگی‌های بیشتری دارند، نیز گران‌تر هستند.
    • نیاز به اخذ مجوز دولتی برای استفاده از آن
    • پهپاد‌ها از فضای هوایی مشابه هواپیماهای تجاری استفاده می‌کند. از این رو ممکن است با هواپیماهای سرنشین دار اگر در مسیر پرواز آن‌ها قرار گیرد، تداخل ایجاد کند.
    • پرواز با آن‌ها در شرایط سخت دشوار است.

    منبع:

    ۱- www.enterprise-insights.dji.com

    ۲- www.enterprise-insights.dji.com

    ۳- www.iasystems.co.za

    ۴- www.rfwireless-world.com

    امتیاز شما به این مقاله چقدره؟

    میانگین امتیازات ۵ از ۵

    اشتراک‌گذاری

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *