تاریخ :۱۰ فروردین ۱۴۰۳
نقش تکنولوژی پهپاد در کشاورزی

نقش تکنولوژی پهپاد در کشاورزی

  • هواپیماهای بدون سرنشین و کشاورزی:

    فناوری هواپیماهای بدون سرنشین نوآوری خارق العاده ای است که همچنان در جامعه امروز تأثیرات گسترده ای دارد و زندگی و شیوه تجارت ما را متحول می کند. به نظر می رسد صنعت کشاورزی با استفاده از این ابزار پیشرفته برای تبدیل کشاورزی مدرن، فناوری پهپادها را با آغوش باز پذیرفته است. هواپیماهای بدون سرنشین با فناوری پیشرفته به کشاورزان و خلبانان هواپیماهای بدون سرنشین که با آنها کار می کنند امکان افزایش کارایی در برخی از جنبه های فرآیند کشاورزی را فراهم می کنند. از نظارت بر محصول گرفته تا کاشت، مدیریت دام، سمپاشی محصولات، نقشه برداری آبیاری و موارد دیگر.

    نقش تکنولوژی پهپاد در کشاورزی

    کاربرد هواپیماهای بدون سرنشین کشاورزی:

    ۱- تجزیه و تحلیل خاک و زمین زراعی

    در ابتدا، وسط و انتهای چرخه محصول می توان از پهپادها برای دستیابی به داده های مفید پیرامون کیفیت خاک موجود استفاده کرد. با به دست آوردن نقشه های سه بعدی از خاک موجود، می توانید در مورد کیفیت خاک، مدیریت مواد مغذی یا مناطق مرده خاک مشکلی ایجاد کنید. این اطلاعات می تواند به کشاورزان در تعیین موثرترین الگوها برای کاشت ، مدیریت محصولات زراعی، خاک و غیره کمک کند. نظارت مداوم می تواند به استفاده بهتر از منابع آب و مدیریت موثرتر سطح مواد مغذی محصول کمک کند.

    ۲- کاشت بذر

    کاشت بذر یا هواپیماهای بدون سرنشین یک فناوری نسبتاً جدیدتر است و از آن استفاده چندانی در این زمینه نمی شود ، اما برخی از شرکت ها در حال آزمایش کاشت با هواپیماهای بدون سرنشین هستند. اساساً، تولیدکنندگان در حال آزمایش سیستم های سفارشی هستند که توانایی شلیک غلاف های بذر را در خاک آماده دارند.

    شرکت DroneSeed از هواپیماهای بدون سرنشین استفاده می کند که قادر است حداکثر ۵۷ پوند محموله به صورت بذر درخت، علف کش، کود و آب در هر هواپیما در هر پرواز برای کمک به پروژه های جنگل کاری و کاشت مجدد ارائه دهد. همین فناوری پهپادی را می توان در طیف گسترده ای از انواع مزرعه تطبیق داده و اعمال کرد، که باعث کاهش زمان کاشت و هزینه های کار می شود.

    ۳- محلول پاشی و محلول پاشی

    محصولات به منظور حفظ بازده بالا نیاز به کوددهی و سمپاشی مداوم دارند. به طور سنتی این کار به صورت دستی ، با وسایل نقلیه یا حتی از طریق هواپیما انجام می شد. این روش ها نه تنها ناکارآمد و سنگین هستند ، بلکه می توانند بسیار پرهزینه نیز باشند. با تأیید FAA، هواپیماهای بدون سرنشین می توانند به مخازن بزرگی مجهز شوند که می توانند با کود ، علف کش یا سموم دفع آفات پر شوند. استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین برای سمپاشی محصولات بسیار ایمن و مقرون به صرفه است. همچنین با پاشش نقطه ای که توسط هواپیماهای بدون سرنشین انجام می شود، می توان با کمترین منابع پولی و کاهش هزینه های زیست محیطی، همین کار را در زمان کمتری انجام داد.

    ۴-  نقشه برداری محصول

    در گذشته، از تصاویر ماهواره ای یا هواپیما برای کمک به دید وسیع از مزرعه استفاده می شد، در حالی که به شناسایی مسائل احتمالی کمک می کرد. با استفاده از سنسورهای نزدیک به مادون قرمز (NIR) می توانید سلامت گیاهان را بر اساس جذب نور تعیین کنید و از سلامت کلی مزرعه به شما چشم می اندازند.

    جشنواره پاییزه
    جشنواره فروش بذر های خاص و کمیاب با بیش از ۱۲۰۰ رقم تنوع
    همین الآن خرید کنید
    • با استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین کشاورزی، می توانید اطلاعاتی از جمله:
    1. سلامت کلی گیاهان و گیاهان
    2. توزیع زمین بر اساس نوع محصول
    3. چرخه عمر محصول فعلی
    4. نقشه های دقیق GPS از منطقه فعلی محصول را بدست آورید.

    هواپیماهای بدون سرنشین کشاورزی

    ۵- نظارت و مدیریت آبیاری

    هواپیماهای بدون سرنشین که به دوربین حرارتی مجهز هستند می توانند به مشکلات آبیاری یا مناطقی که رطوبت بسیار کمی یا بیش از حد دریافت می کنند، کمک کنند. با استفاده از این اطلاعات، می توان محصولات را برای به حداکثر رساندن زهکشی، و اتصال به رواناب طبیعی زمین و جلوگیری از تجمع آب که می تواند به محصولات حساس آسیب برساند، بهتر بچینید.

    ۶- نظارت بر زمان واقعی دام

    برخی از هواپیماهای بدون سرنشین مجهز به دوربین های تصویربرداری حرارتی هستند که به یک خلبان امکان مدیریت و نظارت بر دام را می دهند. این امر به کشاورزان این امکان را می دهد تا دام ها را با تکرار بسیار زیادتر و با صرف وقت و سرمایه گذاری کارکنان، پیگیری کنند. اپراتور هواپیمای بدون سرنشین می تواند به سرعت گله را بررسی کند تا حیوانات آسیب دیده یا گمشده ای را ببیند و همچنین از دام هایی که در حال زایمان هستند دیدن کند. به علاوه، تصویربرداری حرارتی همچنین به شناسایی هر گونه شکارچیان دام کمک می کند، که می تواند یک مزیت بزرگ برای برخی از صاحبان مزرعه باشد.

    مترجم: فاطمه سکه چی

    منبع: سایت آموزش پهباد های کشاورزی و خبری کمپانی UAV Coach

    امتیاز شما به این مقاله چقدره؟

    میانگین امتیازات ۵ از ۵

    اشتراک‌گذاری

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *