تاریخ :۲۸ فروردین ۱۴۰۳
درد-گوش-گیاه

درد گوش با گیاه درمانی

  • درد گوش با گیاه درمانی

    گوش و درمان آن با گیاه

    از درد گوش با گیاه درمانی پیشگیری کنید. در این مطلب چندین گیاه دارویی معرفی شده است به طور مثال:

    • گشنیز
    • مرزنگوش یا مرزنجوش
    • پیاز
    • افسنطین
    • گل بابونه

    ۱. جهت تقویت حس شنوائی مقداری اسطوخدوس را با یک سوم آن گشنیز و یک چهارم آن مرزنگوش و یک ششم آن هلیه کابلی و یک ششم آن کندر مخلوط نموده و به صورت معجون در آورند و شب ها هنگام خواب مقداری از آن را که حاوی ۵ گرم از اسطوخدوس باشد بخورند به شرط مداومت در معالجه حس شنوائی مفید است ضمنا قوای فکری را نیز تقویت می نماید.

    ۲. کسانی که به درد گوش مبتلا هستند مخصوصا اگر گوش آنان چرکی شده باشد هر گاه مروه (افسنطین Artemisia absinthium) را در روغن بادام تلخ بجوشانند تا خوب حل شود سپس مقداری به روغن صاف شده آن زهره بز یا گاو اضافه کنند داروی بسیار موثری برای چرک گوش خواهد شد که ریختن آن در گوش های چرکی چرک را به زودی خشک می نماید.

    ۳. جهت بهبودی درد گوش داخل پیازی را خالی کرده مقدار صمغ در آن گذاشته و روی آتش بگذارند تا بجوشد مایعی که از آن خارج داروی خوبی است برای درد گوش و چون در گوش دردناک بچکانند می شود داخل گوش را ضد عفونی کرده و درد آن را تسکین داده و بیماری اوتیت گوش را مداوا می نماید.

    درمان-درد-گوش

    درمان درد گوش

    اگه از درد گوش رنج می برید بخوانید

    ۴. هرگاه ۴ مثقال گل بابونه را با یک سیر روغن کنجد مخلوط کرده مخلوط را به مدت چند هفته در ظرف شیشه ای سر بسته ای در آفتاب گذارند و دو ۳ بار روغن را تجدید نمایند روغن حاصل را روغن بابونه گویند که مصارف درمانی زیادی دارد از جمله ریختن مقداری از این روغن را در گوش ثقل سامعه ای را که بر اثر ورم مخاط گوش و اندام های اطراف آن یا ورم پرده صماخ باشد برطرف می کند ضمنا ضماد آن برای درد کمر و نقرس نیز مفید می باشد.

    ۵. اگر آب طبخ شده سد آب را داخل گوش بریزند گوش را ضد عفونی کرده و درد گوش را زایل می کند اطبای قدیم برای معالجه بیماری اوتیت از آن استفاده می کردند.

    جشنواره پاییزه
    جشنواره فروش بذر های خاص و کمیاب با بیش از ۱۲۰۰ رقم تنوع
    همین الآن خرید کنید

    ۶. در درمان گوش روغنی را که از مغز هسته هلو تهیه می شود برای درد گوش مفید است و ثقل سامعه را نقصان می دهد و ورم مخاط داخل گوش را مرتفع می سازد.

    ۷. جهت درمان درد گوش که بر اثر گرمی باشد خوب است روزانه چند قطره روغن همیشه بهار در گوش بچکانند. تهیه روغن همیشه بهار به این صورت است که برگ های همیشه بهار را در روغن زیتون جوشانده و پس از صاف کردن در ظرفی نگهداری شود به این جوشانده روغن همیشه بهار گویند.

    درمان-گوش

    درمان گوش

    منبع :

    کتاب طب اسلامی، نویسنده حجت الاسلام سید صفرعلی لکی صرافی، انتشارات العمی، ۱۳۹۴

    امتیاز شما به این مقاله چقدره؟

    میانگین امتیازات ۵ از ۵

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *