تاریخ :۳۱ فروردین ۱۴۰۳
قهوه-ضد-پارکینسون

قهوه ضد پارکینسون

  • قهوه ضد پارکینسون

    گیاه شناسی قهوه

    قهوه نوعی نوشیدنی رایج است که از دانه های بو داده و آسیاب شده ی قهوه به دست می آید. قهوه ضد پارکینسون است. درخت قهوه برگ هایی همیشه سبز و زیبا دارد. تیره Coffee که بیشتر از یک سوم مردم جهان هر روز آن را به عنوان یک نوشیدنی محبوب می نوشند. درخت قهوه بین ۷ تا ۱۰ متر بلندی دارد و در هوای گرم و مرطوب رشد می کند. عطر گل های کوچک و سفید این درخت بی شباهت به بوی خوش گل یاسمن نیست.

    قهوه ضد پارکینسون۱

    گیاه شناسی قهوه

    تاریخچه قهوه ضد پارکینسون

    چندین دلیل دیگر برای نامگذاری قهوه آورده شده که یک از مشهورترین های آن این است که این واژه از یک زبان اتیوپیایی و یا یک زبان آفریقایی دیگر گرفته شده باشد و در اصل نام منطقه ای به نام «کفا» در جنوب غربی اتیوپی بوده است. گمان می رود که گیاه قهوه در ابتدا آن جا یافت شده باشد و در ضمن مردم آن منطقه به این گیاه بون می گویند. واژه ی «قهوه» برگرفته از زبان عربی و به معنای «تحریک کننده و زائل کننده ی اشتها» است.  بهترین و مرغوب ترین قهوه که طعم و عطر منحصر به فردی دارد، از بوته ای به نام Arabica در برزیل به دست می آید.

    تانزانیا و اتیوپی نیز دو کشور مهم تولید کننده ی قهوه هستند که محصول آنها بو و مزه مخصوصی دارد. در ایران حدود هزار سال پیش، حکیم ابوعلی سینا در کتاب خود، شرح جامعی از خواص قهوه داده است. امروز بر اساس آمارهای به دست آمده، حدود ۸۹ درصد از مردم جهان قهوه و چای یا هر دو آنها را مصرف می کنند و حدود ۳۰ درصد از مردم دنیا قهوه را به هر نوشیدنی گرم دیگر ترجیح می دهند. قهوه ضد پارکینسون است.

    قهوه ضد پارکینسون۱

    تاریخچه قهوه

    خواص دارویی قهوه ضد پارکینسون

    قهوه از نظر طب قدیم ایران، طبیعتی سرد و خشک دارد. قهوه محرک است و هضم غذا را آسان می کند. همچنین تب بر، ادرار ضد عفونی کننده، ضد افسردگی، نشاط بخش، ضد آلزایمر است، قهوه ضد پارکینسون  نماینده ی فشارخون، کاهش دهنده ی وز وز گوش و عاملی مفید برای پیشگیری از بیماری دیابت بوده و علاوه بر افزایش مقاومت بدن در فعالیت های سنگین (مانند ورزش های استقامتی)، به بدن نیرو می دهد. قهوه در درمان سر درد، مسمومیت های ناشی از مصرف الکل زیاد، یرقان، درد های عصبی، سیاه سرفه، تب و نیز برای سلامت مغز مفید خواهد بود. قهوه خطر ابتلا به سرطان هایی مانند پوست، دهان و گلو، کبد و پروستات، رحم و تخمدان را کاهش داده و در پیشگیری از آن ها مفید است.

    جشنواره پاییزه
    جشنواره فروش بذر های خاص و کمیاب با بیش از ۱۲۰۰ رقم تنوع
    همین الآن خرید کنید

    کافئین موجود در قهوه تأثیر بسزایی در کاهش وزن و لاغری دارد. خشک کننده رطوبت است. خوردن قهوه در گرم مزاج ها باز کننده انسداد، تسکین دهتده دردهای گرم و مانع سوختن خون و صفرا سودا می باشد. در تب های دموی، صفراوی و سوداوی، سرفه بلغمی و تقویت معده مفید است. باعث زردی پوست، کاهش میل جنسی، کولیت روده و بواسیر می شود.

    دیگر فواید قهوه ضد پارکینسون

    • گرد قهوه برای سوختگی ها مفید است.
    • برونش ها(نایژه ها) را باز می کند و از این حیث برای مبتلایان به بیماری آسم مفید است.
    • تحقیقات ۹ ساله دانشمندان ژاپنی نشان می دهد مصرف منظم قهوه به دلیل دارا بودن اسید کلروژونیک، خطر ابتلا به سرطان کبد را تا ۴۹ درصد و مصرف نامنظم قهوه می تواند خطر ابتلا به سرطان کبد را تا ۲۹ درصد کاهش دهد.
    • محققان هلندی به این نتیجه رسیدند که نوشیدن یک فنجان قهوه در طی روز خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد. زیرا ترکیبات موجود در قهوه از جمله منیزیم و پتاسیم به سوخت و ساز قند در بدن کمک می کند. (مصرف قهوه به جذب پتاسیم کمک می کند.)
    • بوییدن دانه های قهوه می تواند باعث بازگشت اشتهای از دست رفته پس از آشپزی شود. محققان معتقدند که مولکول های قهوه با حرکات جنبش خاص خود باعث جدا شدن مولکول های غذا از گیرنده های بویایی می شوند بدین ترتیب باعث بازگشت اشتها می شود. به همین دلیل در عطر فروشی ها از قهوه استفاده می شود.
    • طبق آخرین تحقیقات، مصرف مکرر قهوه در طول ماه، با کاهش خطر ابتلا به بیماری کلانژیت (بیماری کبد) همراه است.
    • جهت تسکین سر دردی که در اثر گاز نفت یا بوی زغال یا حمام یا بخاری و به طور کلی گاز کربنیک باشد، می توانید قهوه را با سرکه مخلوط نموده به پیشانی بمالید.
    • قهوه مقوی دستگاه مرکزی اعصاب بوده است و نوشیدن آن باعث نشاط و سرعت انتقال و درک مسایل می گردد. البته به خاطر وجود کافئین در آن، مصرف زیاد قهوه نتیجه عکس خواهد داد. مقدار مناسب مصرف کافئین حدود ۱ تا ۱/۵ گرم در روز معادل یک فنجان قهوه است.

    قهوه ضد پارکینسون۲

    فواید قهوه

    مصرف قهوه برای زنان باردار

    به خانم های باردار توصیه می شود مصرف قهوه را به صفر برسانند و یا بسیار کم مصرف کنند. پژوهش ها بیانگر این است که قهوه باعث مشکل تر شدن دوران بارداری و زایمان می شود. به گفته محققان، از آنجا که احتمال سقط جنین، به خصوص در ماه های اول  بسیار زیاد است، به همه زنان باردار توصیه می شود در این دوره تا آنجا که ممکن است از مصرف نوشیدنی های کافئین دار مانند قهوه اجتناب کنند.

    منبع :

    کتاب کافی شاپ در خانه،آشنایی با انواع نوشیدنی‌های سرد و گرم دمنوش‌ها، عرقیات گیاهی، اسموتی…، ۱۳۹۶

    امتیاز شما به این مقاله چقدره؟

    میانگین امتیازات ۵ از ۵

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *