تاریخ :۱۰ فروردین ۱۴۰۳
چای-ترش-لاغر

چای ترش بخور لاغر شو

  • چای ترش بخور لاغر شو

    چای سیاه

    چای سیاه با نام علمی Camellia sinensis از برگ سبز گیاهی به نام کاملینا گرفته می شود. دارای طبیعتی سرد و خشک می باشد. با اینکه مدر و عرق آور است و رفع خستگی می نماید اما از آنجا که مرکز خواب را در هیپوتالاموس مغز از حالت طبیعی خارج می کند، می تواند ایجاد کم خونی نماید. اگر روی غذا خورده شود آهن غذا را دفع می نماید. برای افراد سوداوی مزاج و بلغمی مزاج، سمی کشنده است. چای ترش بخور لاغر شو.

    مخصوصا چایی که از طریق پاکستان و افغانستان وارد می شود دارای مواد افزاینده ای است که بیماری های خاصی را به خورندگان این چای ها تحمیل می نماید. چای بومی چین و شرق آسیا هست. به دلیل وجود کافیین محرک است.

    از نظر متخصصان تغذیه، بهتر است چای حداقل ۱ ساعت و نیم تا ۲ ساعت بعد از غذا میل شود تا اختلالی در جذب آهن پیش نیاید. نوشیدن چای بلافاصله بعد از صرف غذا می تواند برای افرادی که غلظت خون بالا دارند مفید باشد.

    چای ترش بخور لاغر شو۲

    چای سیاه

    چای ترش و لاغر شدن

    چای ترش

    نام علمی چای ترش Hibiscus sabdariffa است و به چای قرمز یا چای مکه نیز معروف است. گل roselle hibiscus احتمالا بومی آفریقا است و در سنگال این چای به عنوان نوشیدنی ملی آنها است. در تایلند از رزل یا چای ترش به عنوان نوشیدنی سرد استفاده می شود.

    کاهش دهنده فشار خون، خنک کننده بدن، تصفیه کننده خون، تنظیم کننده کلسترول و اختلالات کبدی و همچنین آرام بخش است به دلیل وجود فلاوانوییدها. برخلاف چای معمولی که باعث دفع آهن می شود، چای ترش، خود یکی از منابع غنی آهن به شمار می آید. مصرف این چای برای افراد دیابتی و افرادی که چربی و فشار خون بالا دارند مفید است.

    گل های گیاه چای ترش یکی از بهترین گیاهان طبیعی برای لاغری و داشتن شکمی تخت محسوب می شوند. این گیاه سرشار از آنتی اکسیدان است و به دفع چربی ها و نو کردن بافت های بدن و تقویت عضلات کمک زیادی می کند. سرشار از ویتامین C یا اسید آسکوربیک است. حاوی ماده ای به نام Protocatechuic acid می باشد که خاصیت آنتی اکسیدانی دارد.

    جشنواره پاییزه
    جشنواره فروش بذر های خاص و کمیاب با بیش از ۱۲۰۰ رقم تنوع
    همین الآن خرید کنید

    چای ترش بخور لاغر شو ۱

    چای ترش

    منبع :

    کتاب چگونه غذا بخوریم تغذیه از دیدگاه قرآن و عترت، انتشارات المعی، نویسنده حجت الاسلام سید صفر علی لکی صرافی، ۱۳۹۵

    کتاب بدانید و سالم بمانید، هفت گام برای سلامتی، نشر اندیشمندان جوان، ۱۳۹۳

    امتیاز شما به این مقاله چقدره؟

    میانگین امتیازات ۵ از ۵

    اشتراک‌گذاری

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *