تاریخ :۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
زیرفون-دفع-سموم

زیرفون و دفع سموم بدن

  • زیرفون و دفع سموم بدن

    درخت زیرفون Female lime یا نمدار با نام علمی Tilia platyphyllos Scop از دوره ی باستان شناخته شده و یکی از آن گیاهانی است که به راحتی همه جا می روید. گل های خشک شده، برگ ها و چوب این درخت مصارف دارویی دارند. زیرفون برای سلامتی انسان مفید و گیاهی در دسترس است. طبیعت این گیاه پرخاصیت، گرم است. مطلب زیرفون و دفع سموم بدن را بررسی می کنیم.

     زیرفون

    زیرفون

    خواص درمانی زیرفون و دفع سموم بدن

    این گیاه آرام بخش، ضد ناراحتی های عصبی، تشنج، میگرن های مزمن، سر درد، بیماری های ریوی، زکام، غلظت خون، استفراغ، رماتیسم، آرتروز، نقرس، سیاتیک می باشد. همیشه توصیه می شود که در دوره هایی از سال بدن را از شر سموم انباشته شده در آن خلاص کنید. خوشبختانه گیاه زیرفون یکی از بهترین گزینه ها برای پاکسازی بدن محسوب می شود.

    گل های این گیاه معرق و در است؛ یعنی این که علاوه بر در آوردن عرق، باعث افزایش میزان ادرار شده و سموم را از بدن خارج می سازد. زیرفون یک درمان طبیعی برای زیبایی پوست و مو است. دم کرده ی این گیاه می تواند باعث خوش آب و رنگ شدن پوست شده، چین و چروک را کاهش دهد و همچنین لک های قهوه ای روی پوست را کم رنگ تر کند. این گیاه همچنین برای رشد سریع موها و تقویت آنها مفید است. افزودن آن به آب حمام باعث نرمی و لطافت هرچه بیشتر پوست می شود.

    خواص-زیرفون

    خواص زیرفون

    از دیگر خواص زیرفون

    اگر بی خوابی دارید یا از اختلالات خواب رنج می بریدیک فنجان جوشانده زیرفون یا تیول می تواند کار ساز باشد.گل های درخت زیرفون مرکب از الکل های ترپنیک و ترکیبات آلی هستند و این ترکیبات مسکن و آرام بخش سیستم عصبی مرکزی اند.

    جشنواره پاییزه
    جشنواره فروش بذر های خاص و کمیاب با بیش از ۱۲۰۰ رقم تنوع
    همین الآن خرید کنید

    طریقه مصرف  زیرفون و دفع سموم بدن

    مقداری گل زیرفون را به مدت ۵ دقیقه در آب جوش دم کنید و تا زمانی که بی خوابی تان رفع نشده باشد قبل از شام و قبل از رفتن به رختخواب یک فنجان از این جوشانده میل کنید.

    موارد منع مصرف زیرفون

    مصرف زیاد این گیاه موجب پایین آمدن فشار خون خواهد شد و برای خانم های باردار ممنوع است. مصرف این گیاه برای کودکان زیر ۱۲ سال ممنوع است. توصیه می شود بیشتر از میزان اشاره شده مصرف نشود.

    منبع :

    کتاب کافی شاپ در خانه، آشنایی با انواع نوشیدنی‌های سرد و گرم دمنوش‌ها، عرقیات گیاهی، اسموتی…، ۱۳۹۶

    کتاب گنجی در خانه، هزار ویک نکته ی طلایی برای زندگی بهتر، انتشارات نشر رستان، ۱۳۹۲

    کتاب بدانید و سالم بمانید، هفت گام برای سلامتی، نشر اندیشمندان جوان، ۱۳۹۳

    امتیاز شما به این مقاله چقدره؟

    میانگین امتیازات ۵ از ۵

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *