تاریخ :۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
خواص انجیر میوه ای بهشتی

خواص انجیر میوه ای بهشتی

  • انجیر طبعی گرم و تر دارد و انجیر میوه ای بهشتی است. برای از بین بردن اوره و چربی بسیار موثر است. این میوه ادرار آور، تسکین دهنده حرارت و تشنگی، عرق آور، مسهل و ملین، اشتهاآور، تقویت کننده حافظه، تب بر، افزایش دهنده تعریق بدن، تقویت کننده کبد،رفع انسداد کبد و طحال، صرع، وسواس، بواسیر، خون ساز و درمان کننده زخم معده است. انجیر چاق کننده و خوردن آن برای افزایش وزن توصیه می شود. خوردن انجیر با انیسون تا ۴۰ روز صبح ناشتا چاق کننده بدن است. همچنین مصرف آن در مادران شیرده موجب افزایش شیر می شود. از خواص انجیر میوه ای بهشتی بیشتر بدانیم.

    مقوی است و ضعف بدن را از بین می برد. از بروز سرطان جلوگیری می کند، باعث رشد بیشتر موها می شود، فشار خون را کاهش می دهد، تسکین دهنده اعصاب است. قولنج های شکمی را بر طرف می سازد.  سرفه و ناراحتی های سینه را بر طرف می کند. قند موجود در انجیر برای دیابتی ها مشکل ایجاد نمی کند. انجیر تازه کثیر الغذا تر از سایر میوه ها می باشد.

    خواص های دیگر انجیر میوه ای بهشتی

    در سرد مزاج ها و در درمان بیماری های رطوبی خصوصا درد کمر و مفاصل و بیماری های مجاری ادرار بسیار مفید است. انجیر خشک در مقایسه با انجیر تازه دارای خواص کمتری است.  منبع خوب پتاسیم بوده و پتاسیم عنصری است که برای کنترل فشار خون استفاده می شود. انجیر  Figs برای تقویت کودکان ضعیف مفید است، همچنین کم خونی را از بین می برد و استخوان ها را استحکام می بخشد. انجیر دارای مقدار زیادی کلسیم است و ۲۲۴ گرم انجیر، ۷۹ میلی گرم کلسیم دارد. تحقیقات نشان داده است که کلسیم در انجیر به همان اندازه کلسیم موجود در شیر است.

    کلسیم موجب افزایش تراکم استخوان می شود و پتاسیم موجود در انجیر، دفع کلسیم از طریق ادرار را کاهش می دهد. انجیر یکی از بهترین میوه ها برای افزایش تراکم استخوان است و از پوکی استخوان پیشگیری می کند.  وجود زگیل روی پوست واقعا عذاب آور است. آنها بی وقفه زیاد و تکثیر می شوند اما درخت انجیر کمک می کند تا از شرشان خلاص شوید. شیره درخت انجیر حاوی آنزیم های نابود کننده زگیل هاست.

     طریقه مصرف انجیر

    برگ های انجیر را نصف کرده و شیره آن را روی زگیل ها بمالید. تا محو شدن کامل آنها هر صبح و شب این کار را تکرار کنید.

    منع مصرف

    زیاد خوردن انجیر برای دندان و کسانی که کبد و معده ضعیف دارند مضر است.

    منبع :

    1. کتاب بدانید و سالم بمانید، هفت گام برای سلامتی، نشر اندیشمندان جوان، ۱۳۹۳
    2. کتاب گنجی در خانه، هزار و یک نکته ی طلایی برای زندگی بهتر، انتشارات نشر رستان، ۱۳۹۲

    امتیاز شما به این مقاله چقدره؟

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    اشتراک‌گذاری

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *