تاریخ :۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
چای-ماسالا-خستگی

چای ماسالا رفع کننده خستگی

  • چای ماسالا رفع کننده خستگی

    تاریخچه چای ماسالا

    چای ماسالا یک چای اصالتا هندی است تاریخچه چای ماسالا به ۵۰۰۰ هزار سال (یا ۹۰۰۰ هزار سال) پیش در آسیای جنوبی بر می گردد. از ترکیب چای، شیر و چندین ادویه تهیه می شود. چای ماسالا رفع کننده خستگی است.
    در حال حاضر این چای در قسمت های زیادی در دنیا شناخته شده است و تنوع زیادی در طرز تهیه آن وجود دارد. می توان گفت که دستورالعمل ثابتی برای تهیه این چای وجود ندارد؛ ولی چای، شیر و ادویه زنجبیل در تمام دستورالعمل ها به کار گرفته شده است. اخیرا چای لاته و چای ماسالا در کشورهای اروپایی و خصوصا آمریکایی طرفداران بسیار زیادی پیدا کرده است.

    خواص چای ماسالا رفع کننده خستگی

    پادشاهان در آن زمان چای ماسالا را که خاصیت دارویی و درمانی دارد را هم به صورت سرد و هم گرم سرو می کردند و از انواع ادویه ها در تهیه آن استفاده می شد. برای درمان گرفتگی بینی و سرما خوردگی مناسب است. برای کاهش ضربان قلب و کاهش فشار خون مفید است. این چای مناسب برای عصرانه در روزهای سرد زمستان است و چای ماسالا رفع کننده خستگی می باشد.

    چای ماسالا رفع کننده خستگی۱

    خواص چای ماسالا

    برخی از ادویه جات رایج عبارتند از زنجبیل، هل، دارچین، میخک و فلفل سیاه. چای ماسالا به عنوان درمان بسیاری از مشکلات گوارشی ذکر شده است. به دلیل دارا بودن مواد طبیعی مختلف به عنوان استرس زا عمل می کند و حتی برای هضم غذا نیز مفید است. خواص ضد التهابی  ضد قارچی و ضد باکتریایی دارد از سرماخوردگی جلوگیری می کند. میخک و زنجبیل تقویت کننده سیستم ایمنی است و در جلوگیری از سرفه کمک می کند.

    چای ماسالا دارای اثرات ضد التهابی است که بیشتر از زنجبیل گرفته شده است. مطالعات نشان می دهد که زنجبیل تأثیر مثبتی بر کاهش التهاب در بدن دارد. میخک یکی دیگر از ترکیباتی است که اثرات مشابهی دارد.

    چای ماسالا برای سیستم ایمنی بدن مفید است. میخک و دارچین مقوی اند. زنجبیل، دارچین و هل خواص پیشگیری کننده از سرطان دارند. سلول های سرطانی به دیگر سلول های سالم و DNA آسیب می رسانند.

    جشنواره پاییزه
    جشنواره فروش بذر های خاص و کمیاب با بیش از ۱۲۰۰ رقم تنوع
    همین الآن خرید کنید

    طرز تهیه چای ماسالا

    همه مواد به غیر از چای، شیر و عسل را درون ظرفی بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس چای را اضافه کنید و اجازه دهید ۵ دقیقه بماند. سپس شیر داغ را اضافه کنید و بعد از روی حرارت بردارید. چای ماسالا Masala Tea را از صافی عبور دهید و در لیوان مناسب سرو کنید و در آخر به مقدار دلخواه عسل به آن اضافه کرده و نوش جان کنید.

    منع مصرف چای ماسالا رفع کننده خستگی

    از آنجا که ادویه های زیادی در چای ماسالا وجود دارد، بهتر است زنان باردار از خوردن آن خودداری کنند. وقتی این مواد به مقدار زیاد مصرف شوند ممکن است عدم تعادل هورمونی را در بدن ایجاد کنند.

    منبع :

    کتاب کافی شاپ در خانه، آشنایی با انواع نوشیدنی‌های سرد و گرم دمنوش‌ها، عرقیات گیاهی، اسموتی…، ۱۳۹۶

    .Health Benefits Of Masala Tea And Its Side Effects, Aug 10, 2020

    امتیاز شما به این مقاله چقدره؟

    میانگین امتیازات ۵ از ۵

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *