تاریخ :۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
کشمش-مویز-غم

کشمش و مویز پاک کننده غم و اندوه

  • کشمش و مویز پاک کننده غم و اندوه

    مغذی، پر انرژی و در عین حال بسیار کم چربی و کم سدیم است. در هر ۱۴ گرم از آن فقط ۲ میلی گرم سدیم دیده می شود. خوردن کشمش raisin اشتهایتان را زیاد کرده و میزان انرژی بیشتری را نیز نسبت به انگور در بدنتان ایجاد می کند. کشمش غنی از فیبر و آنتی اکسیدان است و از تخریب سلولی جلوگیری می کند. کشمش و مویز پاک کننده غم و اندوه است.

    خوردن کشمش دندان ها را نیز مستحکم کرده و لثه ها را سالم نگه می دارد. همچنین کشمش سرشار از، پتاسیم، کلسیم و ویتامین های B و A است. مصرف کشمش به دلیل داشتن کلسیم فراوان برای سلامت استخوان ها مفید است و از پوکی استخوان جلوگیری می کند. همچنین سلنیوم در کشمش برای پوست عالی است. این ماده غنی از کالری است و برای کسانی که مبتلا به افسردگی، دل شوره، تشویش و مشکلات عصبی هستند، بسیار مناسب است.

    کشمش و مویز پاک کننده غم و اندوه۲

     کشمش

    خواص مویز پاک کننده غم

    به حبه های درشت خشک شده انگور سیاه مویز گویند.از نظر خواص تا حد زیادی شبیه کشمش است. مویز تهیه شده از انگور قرمز یا شاهانی بهتر است. مویز بر اثر خشک زدن خواص خود را از دست نمی دهد حتی قندش زیادتر و اثر نیروبخش آن بیشتر شده و خاصیت نرم کنندگی سینه را نیز پیدا می کند. عمده قند انگور فروکتوز است؛ که برای افراد مبتلا به دیابت به اندازه گلوکز مشکل ساز نیست.

    مویز سرشار از ویتامین های  A، B، E و املاحی مانند کلسیم، فسفر و پتاسیم است. دارای اسید های چرب امگا ۳ و امگا ۶ است. بهترین و پر خاصیت ترین نوع آن مویز پر گوشت، کم دانه یا بی دانه است. ترکیبات سیاه یا قرمز رنگ موجود در مویز از نوع آنتوسیانین و پلی فنولیک است که دارای خواص ضد سرطان و ضد آلزایمر هستند. مقدار زیاد آنتوسیانین موجب شده که ارزش مویز در مقایسه با انگور سبز و کشمش به مراتب بیشتر و کامل تر باشد. مویز تلخه را می زداید، بلغم را می برد، پی را استحکام می دهد، خستگی را از بین می برد، خوی را خوش می سازد، دل را پاک می دارد و اندوه را دور می کند.

    کشمش و مویز پاک کننده غم و اندوه۱

    مویز

    خواص های باور نکردنی مویز

    هضم کننده غذا، گرم کننده کل بدن به خصوص کلیه و مثانه، تحلیل برنده باد، تقویت کننده معده و کبد و کلیه و مثانه، باز کننده انسداد عروقی، ادرار آور، ملین، محرک نیروی جنسی سرد مزاج ها و تولید کننده خون صالح بوده، موجب تنقیه ریه و سینه از اخلاط لزج می شود. خوردن آن با عسل باعث افزایش سرعت تبدیل آن به انرژی و افزایش قدرت نفوذ و جذب آن در بدن می شود. زیاد خوردن آن در گرم مزاجان و سرزمین های گرم، سوزاننده خون و غلیظ کننده اخلاط، مولد بیماری های سوداوی به خصوص طحال و مغز می باشد. کشمش در خواص مانند مویز بوده و بهترین آن، نوع سبز است که از انگور عسکری تهیه شده باشد.

    منبع :

    کتاب بدانید و سالم بمانید، هفت گام برای سلامتی، نشر اندیشمندان جوان، ۱۳۹۳

    کتاب گنجی در خانه، هزار ویک نکته ی طلایی برای زندگی بهتر، انتشارات نشر رستان، ۱۳۹۲

    امتیاز شما به این مقاله چقدره؟

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    اشتراک‌گذاری

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *