تاریخ :۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
انگور-ارزش-غذایی

انگور و ارزش غذایی آن

  • انگور و ارزش غذایی آن

    ارزش غذایی انگور

    آیا شما از انگور grape و ارزش غذایی آن می دانید؟ آیا با خوردن میوه های بهشتی به ارزش آنها پی برده اید. تولید کننده خون صالح، تعدیل کننده مزاج های غلیظ، دفع کننده اخلاط سوداوی و سوخته و چاق کننده بدن است. آب آن برای بیماری های سینه و ریه مفید است.

    برگ، میوه و دانه ی انگور

    برگ درخت انگور یا همان (مو)، دارای ساکاروز، لولز، اینوزیت، تانن، مواد نشاسته ای، کوئرستین، کاروتن، اسیدهای آلی مانند: اسید وینیک، اسید مالیک، اسید سوکسینیک، اسید پرکاتشیک و مواد دیگری مانند: تارترات ها، ویتین، موم و گلوتامین می باشد و همچنین دارای مواد دیگری است که هنوز به آنها دسترسی پیدا نکرده اند.

    ارزش غذایی میوه نارس انگور (غوره)

    اسیدهای آلی ۳٪ اسید ونیک، اسید فرمیک، اسید سوکسینیک، اسید اگزالیک، اسید کلوکوئیک ۱٪ قند مبدل و اندکی اسانس.
    آب غوره انگور در سوزاندن چربی بدن کاربردی وسیع دارد. و رسیده اش دارای مواد زیر می باشد :

    به طور متوسط : آب ۷۹ ٪ ، قند از سه نوع حدود ۱/۸ ٪، و اسیدهای آلی مانند :  اسید مالیک، اسید وینیک، اسید سیتریک، اسید سالیسیلیک، ومواد دیگری مانند : تانن، انورتین، اینوزیت، نپتوزان، لسیتین، کوترسیترین، لوسین، تیروزین، و مقداری صمغ.

    غوره طبیعتی سرد و تر دارد. تسکین دهنده حرارت خون و صفرا، قطع کننده بلغم معده، مقوی کبد و بدن بوده و موجب ضعف معده های سرد و نیروی جنسی و یبوست می شود. آب غوره تنظیم کننده فشار خون( بعد از غذا مصرف شود.) می باشد. جهت تسکین درد رماتیسم آب غوره را بر پاها مالیده و ماساژ می دهند. برای دفع گرمای افراد دموی مزاج نافع است.

    ارزش-غذایی-انگور

    ارزش غذایی غوره

    دانه انگور

    دارای تری گلیسیریدهای اسیدهای اولئیک، یالمتیک، استئاریک، آراشیک، و موادی چون فیتوسترین می باشد.

    خواص برگ درخت انگور

    برگ های درخت انگور دارای اثری مقوی، قابض، و مدر است. برگ های جوان مو، به صورت تیزان دم کرده یا جوشانده در رفع دیسنتری، شکم روش ها، خون روی ها، عدم دفع ادرار، نقرس، زردی، استفراغ، اختلالات گردش خون مربوط به زمان بلوغ و یائسگی، پیدایش برافروختگی در صورت و ناحیه بینی، زنخدان و گونه ها و همچنین در واریس، مصرف دارد.

    گرد برگ های جوان و خشک شده (مو) در رفع خون ریزی هایی مانند

    خون ریزی رحم، خون ریزی در فواصل قاعدگی و خون آمدن از بینی، به صورت انفیه مصرف می شود. جوشانده برگ مو، به صورت حمام های موضعی در رفع سرما زدگی دست و پا نافع است.

    جهت ضماد رفع جوش های بدن ۶۰ گرم برگ جوان خشک شده انگور را پودر کرده و در عسل مخلوط نموده، به صورت کرم استفاده نمایند. ۵۰ گرم برگ خشک درخت انگور قرمز را در ۲۰ لیتر آب جوشانده و در آن بنشینند، جریان قاعدگی را تنظیم می کند و خوردن روزانه ۱۵۰ گرم انگور پلاسیده، نوع عسکری، تعداد اسپرم ها را به چند میلیون می رساند.

    خواص-برگ-انگور

    خواص برگ انگور

    منع مصرف انگور

    انگور برای کسانی که معده های مرطوب، انسداد کبد و طحال و کلیه دارند مضر است. مصرف آن برای سرد مزاجان مضر و زیاد خوردن آن در گرم مزاجان صفرای غلیظ می کند. غوره و آب غوره برای افرادی که بیماری تنفسی دارند مضر است.

    منبع :

    کتاب چگونه غذا بخوریم تغذیه از دیدگاه قرآن و عترت، انتشارات المعی، نویسنده حجت الاسلام سید صفر علی لکی صرافی، ۱۳۹۵

    کتاب بدانید و سالم بمانید، هفت گام برای سلامتی، نشر اندیشمندان جوان، ۱۳۹۳

    امتیاز شما به این مقاله چقدره؟

    میانگین امتیازات ۵ از ۵

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *