تاریخ :۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
کاهش-وزن-بادمجان

خواص بادمجان و کاهش وزن

  • خواص بادمجان و کاهش وزن

     گیاه شناسی بادمجان

    بادمجان با نام علمی Solanum melongena  گیاهی است یک ساله با ساقه های نسبتا قوی، خشن و شاخه شاخه و دارای  برگ های پهن و کشیده مایل به خاکستری است. میوه آن دارای مزه گس مانندی است در فصل سرد  مزه گس مانند آن تشدید می شود. کاشت بادمجان در مناطق گرمسیر و معتدل گرم انجام می شود و در مناطق سردسیر میوه آن غالبا نرسیده باقی می ماند و نمی توان از آن محصول کافی برداشت کرد. مطلب خواص بادمجان و کاهش وزن را بخوانید.

    برای کاهش وزن بادمجان بخورید۱

    گیاه بادمجان

    برای کاهش وزن بادمجان بخورید

    خواص بادمجان

    بادمجان از صیفی جاتی است که دارای طبیعت گرم وخشک است. بادمجان تقویت کننده معده، مسکن دردهای گرم، خوشبو کننده عرق و مدر( ادرار آور) می باشد. موجب انسداد مجاری کبد و طحال، درد پهلو و لگن و تولید بودا شده و مصرف زیاد آن باعث تیرگی پوست، درد چشم سوداوی و بواسیر و کولیت می شود. مصرف آن با روغن های ملین، ملین طبع و با سرکه قابض می باشد. برای مصرف بادمجان باید آن را پوست کنده و خرد کنید. سپس روی آن نمک بپاشید و در یک کاسه آب قرا دهید تا آب آن سیاه شود. این کار را چند بار تکرار کنید تا دیگراب سیاه نشود. سرشار از ویتامین گروه B به خصوص B1 ,B2، ویتامین A و C و مواد معدنی از جمله کلسیم، فسفر، مس، گوگرد، منیزیم، پتاسیم و آهن است.

    برای کاهش وزن بادمجان بخورید۲

    خواص بادمجان

    به دلیل سرشار بودن از فیبر برای درمان یبوست و کاهش کلسترول مفید است. ضد تشنج و اشتها آور است. از گرفتگی رگ ها جلوگیری می کند و باعث کاهش فشار خون می شود. اسهال خونی را درمان می کند و برای بیماران دیابتی و نقرس مفید است. بادمجان کالری پایینی دارد به همین دلیل برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند توصیه می شود.

    جشنواره پاییزه
    جشنواره فروش بذر های خاص و کمیاب با بیش از ۱۲۰۰ رقم تنوع
    همین الآن خرید کنید

    بادمجان دارای فیتونوترینت های است که خاصیت آنتی اکسیدانی فوق العاده ای دارند فیتونوترینت ها شامل اجزای فنولیکی می باشند که دارای خاصیت ضد سرطانی، ضد کلسترول بد خون و ضد ویروسی است.

    منبع :

    کتاب بدانید و سالم بمانید، هفت گام برای سلامتی، نشر اندیشمندان جوان، ۱۳۹۳

    کتاب گنجی در خانه، هزار ویک نکته ی طلایی برای زندگی بهتر، انتشارات نشر رستان، ۱۳۹۲

    امتیاز شما به این مقاله چقدره؟

    میانگین امتیازات ۵ از ۵

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *